От днес, 18 септември, програма Хоризонт“ има нов директор – 

...
От днес, 18 септември, програма Хоризонт“ има нов директор – 
Коментари Харесай

Ивайло Савов е новият директор на програма Хоризонт

От през днешния ден, 18 септември, стратегия „ Хоризонт “ има нов шеф –  Ивайло Савов. Той е кадър на БНР с над 30-годишен опит в електронните медии. Журналистическата си кариера стартира като новинар, кореспондент и водещ на юношески излъчвания в Радио Шумен, сътрудник на БНР и  дълготраен шеф на районната радиостанция.  
Последните 5 години Ивайло Савов е член на Комисията за отбрана от дискриминация с експертни знания по признаците: националност, поданство, генезис, вяра и религия, персонално състояние, човешки геном и практикуване правото на труд. Той е учител по радиокомуникации, радиосистеми и радиопрограмиране в Шуменския университет „ Еп. Константин Преславски “. Един от основателите на специалността публицистика в образователното заведение.

Ивайло Савов има близо 20-годишен управнически опит като шеф, член на Дирекционния съвет на БНР, член на Програмния съвет на БНР и член на Обществения съвет на Българска национална телевизия. 

За своя социална задача е приел реставрацията и консервацията на църковни и възрожденски монументи на културата и подкрепяне на младежкото изкуство, за което работи посредством основаното от него съдружие „ Българска икона “.

Днес в 11:30 часа Генералният шеф на БНР Александър Велев показа публично пред екипа новия началник на „ Хоризонт “.
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР